Körcoach

Glädjen att sjunga i kör!

Ärligt talat...sångglädjen är faktiskt det allra viktigaste för en kör! Har man inte roligt så kvittar det hur mycket man jobbar; det kommer ändå inte att låta bra... Men om din kör har glädjen - ja, då kan jag bidra med tekniken!

Jag är ofta ute och jobbar med körer; allt ifrån proffskörer till amatörkörer. De flesta brukar bli förvånade över hur till synes enkla små knep kan göra en sådan enorm skillnad - både i klangen och i den egna självkänslan. Ta bara en sådan enkel sak som att de allra flesta gapar fel...kan de rätta till det så blir det genast mycket enklare att nå de höga tonerna!

Man kan lägga upp det på olika sätt: ibland jobbar jag enbart med hela kören, ibland börjar jag med kören och jobbar sedan vidare med varje stämma för sig eller individuellt med dem som önskar. Jag kommer också gärna med tips om hur ni sedan ska omsätta mina övningar i sångerna som just din kör sjunger. Men mitt allra viktigaste tips förblir ändå: Tappa aldrig sångglädjen!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.04 | 19:30

Fler dog,självklart att välja dig till officiant vid två närståendes begravningar.Åter djupt berörande, invävt i din otroligt vackra sång, inkännande ord. TACK!

...
14.05 | 15:48

Hej Susanne! Förlåt att det dröjde, men din dotter är såklart hjärtligt välkommen! Ring mig på tel 0768714983 eller maila till diskant@live.se så löser vi det!

...
30.04 | 20:09

Lycka till Annika, det är Du värd!

...
30.03 | 16:16

Hej! Vi har en tjej på 14 år som vill ta sånglektioner. Hon har sjungit i 5 år solosång på sensus. Kostnad och om du ger privatlektioner. Mvh susanne

...
Du gillar den här sidan